Add to DeliciousAdd to DiggAdd to FaceBookAdd to Google BookmarkAdd to MySpaceAdd to Twitter
Kozmeticki salon Beograd Salon za masazu Kozmeticki salon Zorica Masaza vulkanskim kamenjem Kozmeticki salon masaza Nadogradnja noktiju Wellnes centar

AKCIJA HIT CENA!
SPA DAN - Pedikir, manikir, parafinsko pakovanje nogu i ruku (trajanje 2h), scenta masaža sa vulkanskim kamenjem lica i tela (trajanje 1h i 30 min), masaža tela u fotelji (trajanje 20 min), solarijum (trajanje 19 min). Ukupno trajanje 4h cena : 5000 din.

Obradujte sebe ili poklonite tretman dragoj osobi...

NAŠE USLUGE:


Nega lica Nega tela Prodaja proizvoda Spa tretmani AKCIJE U TOKU Dugotrajni lak FIT STEP Pevonia kozmetika Izlivanje noktiju

KUĆA LEPOTE ZORICA


ZAŠTO MI?Postojimo već 10 godina. Profesionalna usluga i maksimalna
posvećenost su naši motivi.

Želimo lepši svet, želimo da budete zadovoljni.


Šta drugi misle o nama


Salon vam je super! Na odličnom mestu, veliki i konforan!!! Prvi put vidim kompletne usluge na jednom mestu. Pošto nisam neki stručnjak za kozmetiku i ne razumem se puno u to, ali jasno mi je da ste dobri, kada vidim ovoliki broj lepih i srećnih žena na jednom mestu. To dovoljno govori koliko ste dobri...

Darko Kostić

U nameri da ništa ne slažem morala sam ozbiljno da se zamislim – koliko je zapravo dugo znam? Tačan odgovor je pet, a na prvu loptu bih sigurno rekla «pa jedno petnaest godina». Štos je u tome što mi je zapravo od kad je znam postala pravi prijatelj a vrlo sam stroga u kategorizaciji ko mi je stvarno prijatelj. Ne kažem da će Zorica biti prijatelj i vama, ali sam uverena da će biti prijatelj vašoj koži, telu, pa i duši. Meni je postala prijatelj jer je, izmedju ostalog,  pošten čovek i vrhunski profesionalac. Vama može biti dovoljno samo ovo poslednje. Jer već to vam garantuje da ćete u «Kući lepote – Zorica» imati sve što vam je potrebno da se posle izlaska iz Salona osetite neuporedivo bolje nego pri ulasku.

  U stvari od svih stvari neophodnih za negu lica, tela, pa i duše van salona bi verovatno trebalo još samo da vežbate. Ako vas ne mrzi. A ako vas mrzi – opet je tu «Zorica» sa programima elektrostimulacije. Sve ostalo što vam je na raspolaganju ja delim u sledeće kategorije:

- da se upristojite (elementarna nega) - manikir, pedikir, depilacija
- da izgledate negovano i sveže (kozmetički tretmani)- mrsko čišćenje lica brzo zaboravite zbog neverovatnih masaža, maski i tretmana
- da se ne stidite dela – elektrostimulacije, presor i namenske masaže (npr. anticelulit)
- da se opustite i uživate – ručne i hidro masaže
- da odmah možete u «akciju» - frizer
- da ne menjate izbor – kvalitet, atmosfera, odnos osoblja

Gotovo neverovatno – činite nešto za sebe zahvaljujući drugima.

Malo li je?

 Bojana Lekić
 Glavni i odgovorni urednik BK Televizije


Kada sam prvi put došla u Kuću lepote Zorica, dakle, pre nekih pet, šest godina, imala sam ozbiljan problem. Moja kosa je doživela neprijatnu transformaciju u jednom frizerskom salonu u mom kraju. Čini mi se da je paleta jesenjeg lišća bila na mojoj glavi. Brrr… ne želim ni da se sećam! Moja prijateljica, koja je u međuvremenu otputovala iz zemlje, uputila me je kod Zoke, s rečima: "Videćeš draga, bićeš druga osoba za par sati." Tako je i bilo. Naime, postala sam plavuša po prvi put u životu! A priznaćete, svaka devojka ili žena to pamti! Kažem prvi put, zato što me od tada većina mojih prijatelja, kolega, saradnika i studenata zna po tome što svaki put kada završim neku bitnu fazu u profesionalnoj karijeri, promenim i boju kose! Inače se ne menjam! Prosto, koristim i ostale usluge koje nudi Kuća lepote Zorica.

Sada su to:
jednom mesečno - biološki tretman lica
bar jednom nedeljno - manikir i feniranje kose
naravno, tu je i farbanje kose
masaže……itd

Godine prolaze, a Zoka i osoblje Kuće lepote Zorica, postali su moji drugari i prijatelji. Javljam im se kada negde otputujem, a oni, i njihove usluge mi zaista mnogo nedostaju. Konačno,oni su uvek upućeni u veći deo dešavanja u mom privatnom životu, odnosno,nekako starimo zajedno, i svake godine smo sve LEPŠI!

Docent dr Slađana Benković
Profesor na Fakultetu organizacionih nauka


U kozmetički salon Zorica dolazim čitavu jednu deceniju.
Poznajem ih kao salončić na Karaburmi, gde je jedna devojka radila odlične tretmane lica i bila je jako ambiciozna.
Mali prostor sa Karaburme se širio, postajao sve ozbiljniji i sadržajniji kozmetički salon i osvajao grad.
Kozmetički salon „Zorica“ danas je ozbiljna kuća lepote.Lice, telo, kosa svemu će se posvetiti. Novi kozmetički aparati i najsavremenija dostignuća za lepotu, primenjuju se u ovom salonu.
Mnoge stvari u životu valja povremeno promeniti, ali ne i kozmetičara, ako ste otkrili Zoricu.

Verujte mi!

Dragana Ćosić


Kad poželite da je sve na jednom mestu, SHVATITE da je to Zokin salon.
Odmah s vrata te dočekaju ljubazna, nasmešena lica, tako da često svratim na jedno lepo i srdačno „Dobar dan“, čak i ako sam u žurbi i nemam vremena za tretman.
Ali zato, kada sam slobodna, odaberem dan za uživanje i : Zoko tvoja sam, i to ovim redom...depilacija, tretman lica, termo slim (ili sauna), obavezna masaža, pa pedikir, pa šišanje i farbanje, i opet masaža, pa manikir, pa... I sve to uz kafu, sok i prijatan razgovor.

Mmmmm, samo da znate kako mi je lepo, stvarno uživam!
Ali ono najvažnije je da iz salona izadjem 10 godina mladja, i telom i duhom. Pa gde to još ima?!
Salon Zorica je kao putovanje u lepu i mladu budućnost. Probajte!

Zorica Mitev-Vojnović
Dirig. Opere i Baleta NP, Beograd


Posle čestog i dugogodišnjeg lutanja zbog permanentnog nezadovoljstva, od salona do salona, srela sam Zoricu. I evo, njen sam verni klijent duže od jedne decenije. Svakog meseca, nekada i češće.

Ova mlada žena zadržala me je svojim perfekcionizmom, odgovornošću i naravno vrsnim poznavanjem svog posla.

Priznaćete, ovoliko vrlina na jednom mestu danas je prava retkost.Ali i to je moguće. U salonu „Zorica“ čeka Vas i više od toga - prijatna i srdačna atmosfera. Za mene, odlazak u kozmetički salon „Zorica“ je odlazak kod dragog prijatelja.

Zorica Pantelić


Zahvaljujući prijatnoj atmosferi, visokom kvalitetu usluge i stalnim inovacijama u kozmetičkim tretmanima na koje tri godine redovno odlazim i čije rezultate primećuju i drugi, svaki put se radujem kad idem kod "Zorice". Ja sam pronašla svoj salon lepote.

Neda Valcic Lazović
urednik u Redakciji za kulturu RTSVulkansko kamenjeMasazaSalon lepote
Piling licaPiling licaSalon lepote
DepilacijaDepilacijaSalon lepote
Tretman licaTretman licaSalon lepote
Babor kozmetikaBabor kozmetikaSalon lepote
DetoksDetoks tretmaniSalon lepote


Adresa


Bulevar Despota Stefana 71
Beograd, Srbija

011/324 3940
063/356 001

salonzorica@sezampro.rs

Radno vreme:


Pon - pet od 09 do 21h
Subota: od 09 - 21h


Izrada sajta
Optimizacija sajta Klubovi za zurke
Auto hladnjaci

MAPA

Laminat Zeolit Letovanje grcka Spusteni plafoni Ugradnja auto gasa