Add to DeliciousAdd to DiggAdd to FaceBookAdd to Google BookmarkAdd to MySpaceAdd to Twitter
Kozmeticki salon Beograd Salon za masazu Kozmeticki salon Zorica Masaza vulkanskim kamenjem Kozmeticki salon masaza Nadogradnja noktiju Wellnes centar

AKCIJA HIT CENA!
SPA DAN - Pedikir, manikir, parafinsko pakovanje nogu i ruku (trajanje 2h), scenta masaža sa vulkanskim kamenjem lica i tela (trajanje 1h i 30 min), masaža tela u fotelji (trajanje 20 min), solarijum (trajanje 19 min). Ukupno trajanje 4h cena : 5000 din.

Obradujte sebe ili poklonite tretman dragoj osobi...

NAŠE USLUGE:


Nega lica Nega tela Prodaja proizvoda Spa tretmani AKCIJE U TOKU Dugotrajni lak FIT STEP Pevonia kozmetika Izlivanje noktiju

Fit step


Za manje od 20 danaSAZNAJTE ŠTA MOŽETE ZA 20 DANA!

Ukoliko ste ozbiljno odlučili da učinite nešto po pitanju viška kilograma, navika je najbitnija stvar.
Prvi korak je čvrsta odluka, a mesec dana vam je sasvim dovoljno da promenite životne navike. Tada ćete videti pravi rezultat. To će biti vaša najveća nagrada.

Zbog čega ste odlučili da vežbate i da se zdravije hranite?
Da biste se osećali bolje i samouverenije?
Da biste mogli da obučete sjajan kupaći kostim?
Da biste poboljšali svoje zdravlje?

Razmišljajte o ovome i tražite motivaciju. Šta god da je vaš razlog, znajte da ste jedini koji to možete i ostvariti. Najveći strah je odustajanje. Vi možete postići rezultate za 20 dana uz našu pomoć, a nama će biti zadovoljstvo da vam pomognemo u tome!

Potvrđeno je da ukoliko nešto ponavljate 20 dana, to prelazi u naviku. Zato napravite plan za 20 dana – vodite podsetnik. Uvrstite u raspored vežbanje, novi sistem ishrane i FIT STEP, koja će vas nasmejati i razveseliti. Lagano će to postajati deo vaše svakodnevice i životnog stila. Nekada je dovoljno i pola sata vežbi, ali ne smete ni jedan dan preskočiti svoj plan. Zato ga osmislite u skladu sa obavezama. Ne forsirajte se do iznemoglosti. Počnite polako i postepeno pomerajte granicu. Isto važi i za dijetu. Nema drastičnog smanjenja broja unesenih dnevnih kalorija. Zdrave promene idu postepeno i nove prehrambene navike, samo na taj način, mogu postati sastavni deo vašeg života.

vezbanje fit step 2Uz FIT STEP i savete o ishrani možete promeniti svoje navike, zdravlje i telo, osećati se lepše, zdravije, zadovoljniije i samim tim dati novu, lepšu dimenziju svom životu.

Mi smo tu da vas informišemo, pomognemo i podstaknemo u ostvarenju cilja.

Za početak verujte da je moguće!
Mi verujemo i zato smo tu!!
Vulkansko kamenjeMasazaSalon lepote
Piling licaPiling licaSalon lepote
DepilacijaDepilacijaSalon lepote
Tretman licaTretman licaSalon lepote
Babor kozmetikaBabor kozmetikaSalon lepote
DetoksDetoks tretmaniSalon lepote


Adresa


Bulevar Despota Stefana 71
Beograd, Srbija

011/324 3940
063/356 001

salonzorica@sezampro.rs

Radno vreme:


Pon - pet od 09 do 21h
Subota: od 09 - 21h


Izrada sajta
Optimizacija sajta Klubovi za zurke
Auto hladnjaci

MAPA

Laminat Zeolit Letovanje grcka Spusteni plafoni Ugradnja auto gasa